Home      Programma      Info & tickets      Partners     
 
 
     In het weekend van 25 en 26 januari openen talloze Oostendse huiskamers de deuren voor Chambres d'O. Laat je verrassen door muziek, theater, dans, circus, comedy, literatuur en beeldende kunst in een huiselijke setting. Met je neus tussen jong talent, of op een zakdoek afstand met bekende artiesten? Chambres d'O is een uniek festival! Een warme sjaal, propere schoenen en je bent vertrokken: stippel zelf je parcours door de stad uit.

Het verzamelpunt is De Kunstencampus aan Zee in de Ieperstraat 35. Medewerkers, publiek en artiesten komen daar samen voor een dampende kop koffie en een babbel of een lastminuteticket. Op zaterdagavond is er op de Kunstencampus ook een gratis zang- en dansfeest.

Chambres d'O is een organisatie van cultuurcentrum De Grote Post, kunstencentrum KAAP, de participatieve kunstpraktijk kleinVerhaal, het kunstmuseum Mu.ZEE en het kunstenfestival TAZ (Theater Aan Zee), i.s.m. het kunstonderwijs Conservatorium aan Zee en de Kunstacademie aan Zee.

Met het huiskamerfestival Chambres d'O trekken alle culturele organisaties de stad in om een vleugje magie dichter bij jou te brengen. We danken graag de vele Oostendenaren die de deur voor je openen en je een zitje geven, vaak dicht bijeen, in hun (t)huis.