Home      Programma      Info & tickets      Partners     
 
 
     Op 27 en 28 januari 2018 strijkt Chambres d'O opnieuw neer in Oostende: muziek, dans, literatuur en theater worden getoond in de intimiteit van een huiskamer. Je wordt naar andere, soms minder vertrouwde plekken gebracht, naar diverse podia en (ongekende) ontmoetingsplaatsen. De kunstenaars nemen je samen met de huisbewoners mee voor deze unieke belevenis. De Kunstacademie aan Zee, KAZ, vormt het kloppende hart van het huiskamerfestival. Je kan in het meetingpoint niet alleen terecht voor info, aankoop jetons, UiTPAS spaarpunten... Je kan er met de hele familie ook genieten van een programma op kinderformaat: Chambres d'O XS.


Op zaterdag 27 januari is iedereen vanaf 20u uitgenodigd
op de Chambres d'O stuif in party in het meetingpoint.


Meetingpoint@ KAZ, Kunstacademie aan Zee
Net als vorig jaar stelt KAZ haar deuren open voor het publiek, je kan er op zaterdag en zondag proeven van ateliers en demonstraties of deelnemen aan verschillende activiteiten. De rode draad binnen hun jaarwerking is deze keer 'Opstand'.
Tijdens Chambres d'O tonen leerkachten en leerlingen in alle ateliers hun werk en worden artistieke demonstraties gegeven, maar er is ook een participatieproject, een creatief persfotomoment en ruimte voor een babbel, een drankje en een hapje.
Meer info via facebook.com/KAZOostende.Chambres d'O 2018 is afgelopen, twee dagen, 31 locaties, 500 stoelen, 65 voorstellingen ...
Dank aan het publiek, de artiesten, alle medewerkers en vrijwilligers.
Tot volgend jaar op 26 en 27 januari 2019!

Geniet nog even mee!
Focus brengt verslag vanuit Oostende.
Sfeerverslag Chambres d'O op Facebook
Chambres d'O in beeld, dag 1 en dag 2

Volg ons op