Home      Programma      Info & tickets      Partners     
 
 
   

Op datum     Op genre

Podium

   Delivery Theatre
   Lacrima
   Marinus (try-out)
   TERUG!
   One more thing
   House (18+)

Dans

Muziek

Woord

Chambres d'O XS

Meetingpoint

© Emma Goia

House (18+)
Lester Arias
podium / Engelstalig


Hij heeft de allures van een popster, de stem en een lichaam dat weifelt tussen Prince en een fabeldier. Lester Arias zuigt je een wereld in waar realiteit en verbeelding in elkaar opgaan. Zijn stem transformeert voortdurend. Nu eens nasaal en zangerig, dan weer zacht verleidend, vertelt hij zijn spannend verhaal. Een verhaal dat plots over jou blijkt te gaan …

Lester Arias won afgelopen zomer overtuigend de SABAM Jongtheaterschrijfprijs op TAZ. Wegens groot succes halen we hem nu terug naar Oostende.

`Lester presenteert verschillende stukken, nu eens popsong, dan performancetekst, dan weer een flard choreo. Samen vormen ze een ingenieuze puzzel, een assemblage, een structuur, waarmee Arias als performer vervolgens vrijelijk aan de slag gaat, improviserend op de reacties van het publiek.` (juryrapport TAZ)

De voorstelling is ook toegankelijk voor anderstaligen.

Concept, regie: Lester Arias / Originele muziek: Lester Arias, Niklas Blomberg  / Script i.s.m.: Thijs Witty / Adviseurs: Keren Levi, Katerina Bakatsaky


€ 8 / 60 min

Tickets verkrijgbaar in het KAZ-meetingpoint tot 1u voor aanvang van een voorstelling, daarna vanaf 30 min. voor aanvang aan de ingang van de huiskamer mits niet uitverkocht.

Zaterdag 27/1, 17u en 21u, Sint-Amandsberglaan 28A
Zondag 28/1, 11u en 13u30, Sint-Amandsberglaan 28A