Home      Programma      Info & tickets      Partners     
 
 
   

Op datum     Op genre

Podium

   Delivery Theatre
   Lacrima
   Marinus (try-out)
   TERUG!
   One more thing
   House (18+)

Dans

Muziek

Woord

Chambres d'O XS

Meetingpoint

© Fred Debrock

TERUG!
Rein Decoodt
Monoloog


In 2009 trekt de jonge actrice Rein Decoodt door Mexico. Vanuit het niets wordt ze overvallen door endocarditis, een boosaardige infectie die haar lichaam teistert van kop tot teen. Ze zal nooit meer worden wie ze was. Zowel fysiek als psychisch is haar ‘zijn’ getekend door zichtbare en onzichtbare littekens.

Luisteren naar mij, dat vraagt rust, geduld en tijd om te bezinken. Uw haast gaat veel te snel aan mij voorbij, de snelheid van uw spreken niet te verteren. Woorden zijn rumoer, ze zijn brij en met veel te veel om te grijpen.

Samen met Dirk Pauwels (gastcurator TAZ#2017) wordt dit autobiografisch relaas in taal en beeld gebracht. Een warm poëtisch traktaat, kwetsbare woorden en beelden in een spannende monoloog verpakt.

TERUG! is de vertelling van een leven dat plots een andere richting werd uitgestuurd, naar een tweede geboorte van een andere Rein Decoodt.

Tekst: Rein Decoodt, Dirk Pauwels / Spel: Rein Decoodt
Spelbegeleiding: Dirk Pauwels / Sound: Johan Pycke
Video: Jan Roose / Met dank aan: Sabine Strubbe, Ineke Nijssen, Geert van Oorlé, Ben Benaouisse


€ 6 / 40 min

Tickets verkrijgbaar in het KAZ-meetingpoint tot 1u voor aanvang van een voorstelling, daarna vanaf 30 min. voor aanvang aan de ingang van de huiskamer mits niet uitverkocht.

Zaterdag 27/1, 14u en 17u30, Edmond Laponstraat 6
Zondag 28/1, 11u en 14u (uitverkocht), Nieuwpoortsesteenweg 112C